Tidsbestilling
Emailkonsultation
Receptfornyelse
Tidsbestilling
Emailkonsultation
Receptfornyelse
Tidsbestilling
Emailkonsultation
Receptfornyelse

Konsultation

3879 0101

Tidsbestilling:
Man-tors (ons 13.30-15.30): 09.00 – 12.00

Lægelige telefontid:
08.00 – 09.00, ons. undtaget

Aftenkonsultation:
Onsdage

Lægerne

Maja Stegeager Kaltoft | Cand. med. 2004

Har bred klinisk erfaring med tidligere ansættelser på mange forskellige typer af hospitalsafdelinger, heriblandt ansættelse på bla. børneafdeling, skadestue, medicinsk afdeling, gynækologisk afdeling, børnepsykiatrisk afdeling m. fl. Har arbejdet fast i almen praksis de seneste år. Har desuden flere års erfaring som vagtlæge i København. Er gift og har 2 børn.

Rasmus Jacobsen | Cand. med. 2006

Har bred klinisk erfaring med tidligere ansættelser på mange forskellige typer af hospitalsafdelinger, heriblandt ansættelse på bla. børneafdeling, kirurgisk afdeling, medicinsk afdeling, gynækologisk afdeling, ældremedicinsk afdeling m. fl. Har arbejdet fast i almen praksis de seneste år. Har desuden flere års erfaring som vagtlæge i København. Er gift og har 2 døtre.

Line Fahmy | Cand. med.

Line Fahmy startet i klinikken pr. 8/11-2022 . Line vil være i klinikken tirsdage, onsdage og torsdage. Line er speciallæge i almen medicin og har bred klinisk erfaring og har tidligere selv drevet egen klinik.

Sygeplejerskerne

Anne Louise Vedsten Kallehauge | Uddannet sygeplejerske i 2001

Har bred klinisk erfaring indenfor hospitalsområdet. Har de sidste 13 år hovedsagligt arbejdet indenfor neurologien, både på apopleksi afdelingen og akut neurologi samt gastro-kirurgisk afdeling. Er gift og har 3 drenge.

Klinikpersonale

Christina Dahl Nielsen | Uddannet social og sundhedsassistent i 2001

Har bred erfaring indenfor faget. Christina er gift og har børn. Christina er startet som klinikpersonale her i klinikken i 2019.

Uddannelseslæge

Uddannelseslæge

Vi har løbende uddannelseslæger i klinikken. Lige nu er Navith her. Navith er kbu læge og har bla. en del erfaring fra neurologisk afdeling.